2022 DUCC National Gathering Tatamagouche, NS

Tululliugooche, 143			
Monday, Oct 3	Tuesday, Oct 4	Wednesday, Oct 5	Thursday, Oct 6
	Breakfast	Breakfast	Breakfast
	9:00 Music 9:10 Worship (30 min) 9:40 Theme 10:45 Break 11:10 Music 11:15 Business: Bylaws (consensus Thursday) Introduce topic/history [10] Move to break out room [5] Discussion [25] Report Backs [35]	9:00 Music 9:10 Worship (30 min) 9:40 Business: Advocacy [10], Regions Break Out [30] – what do you need in your Region to encourage, support and nurture diaconal community? Finances & Funding [20] 10:40 Break 11:00 Music 11:15 Theme	9:00 Music 9:10 Worship (15 min) 9:25 Business: Diaconal representation in UCC [10], GC44 [35], DOTAC/DWF [15], Consensus (Nominations, Bylaws) [20] 10:45 Break 11:10 Music 11:15 Business: Unfinished Business 11:45 Theological reflection 12:00 Closing Worship (30 min)
Lunch on your own	12:30 Lunch	12:30 Lunch	12:30 Lunch bag lunch
1:55 Music 2:00 Community building 3:00 Opening Worship (30 min) 3:30 Break 3:55 Music 4:00 Business: Agenda, Minutes	Theological Workshops (2) • ?? • Black Clergy in DUCC – Panel & smaller talking groups Group photo – during break between	Site Visits? Local workshops?	
[20] History/Archives [25], Consensus Process [25], Reports, Nominations [20]	two workshops	5:15 Music	
5:30 Supper	5:30 Supper	5:30 Supper	
6:55 Music 7:00 Theme 8:15 Theological reflection 8:30 Worship: Memorials (Caryn Douglas) 9:00 Socializing	7:00 Socializing: Kitchen Party	6:55 Music 7:00 Theme 8:15 Theological reflection 8:30 Worship (15 min) 8:45 Socializing	